. Cina calakan hidrolik Gantry Crane / Hydropower Station Gantry Crane pabrik jeung suppliers |Dongfang Cai Conservancy

Calakan hidrolik Gantry Crane / Hydropower Station Gantry Crane

Katerangan pondok:

Dipasang dina bendungan stasiun PLTA, gantry crane utamana dipaké pikeun kerekan gerbang, rak sampah jeung beberesih-up grab.


Rincian produk

Tag produk

Dipasang dina bendungan stasiun PLTA, gantry crane utamana dipaké pikeun kerekan gerbang, rak sampah jeung beberesih-up grab.

Salian fungsi hoisting tina bango gantry normal, anu gantry bango calakan ogé boga sistem ngawaskeun kaamanan, sistem ngawaskeun online tur sistem operasi otomatis.Kaayaan internal sareng operasi éksternal alat-alat tiasa katingali jelas dina kamar kontrol sentral sareng alat komunikasi mobile.Dina waktu nu sarua, nalika data ngawaskeun deukeut ka nilai wates set, sistem bakal ngirim sinyal alarem ka kamar kontrol sentral jeung alat komunikasi mobile.Lamun nilai wates set geus ngahontal, catu daya bakal neukteuk off otomatis, sarta sinyal ngabalukarkeun sesar bakal dikirim.

gantry-bango-2
gantry-bango-3
gantry-bango-4

Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik khusus anu ngagaduhan kualifikasi anu paling luhur sareng paling lengkep dina industri mesin hidrolik Cina.Kami gaduh kualifikasi "Grade A" dina manufaktur sareng pamasangan pikeun gantry crane sareng bridge crane.

Kami parantos suksés nyayogikeun sareng dipasang seueur bango gantry ka para nasabah di bumi sareng naék kapal.The max.kapasitas bango gantry kami geus dijieun tur dipasang nepi ka ayeuna nyaeta 3600kN / 2x800kN / 500kN, pikeun Xunyang PLTA di Propinsi Shanxi.

Di handap Ieu Sababaraha Kasus Proyék suksés Kami

No.

Ngaran proyék

Palanggan

data teknis utama

Qty.

1

Stasion PLTA Xunyang

Cina Sumberdaya Cai & Electric Materials Group Co. Ltd.

(Pamaké ahir: Datang Shanxi Power Generation Co., Ltd.Pembangkit Listrik Tenaga Air Xunyang)

Bango gantry dua arah/dua arah: 3600kN/2x800kN/500kN

1 set

2

Shaertuohai Hydro-simpang Project

Area Ataile Kantor Manajemén Waduk Shaertuohai

Bi-arah / dua arah gantry crane: bango: 2 × 2000kN

1 set

3

Proyék Napigasi Listrik Liushu

Sichuan Tuopai Electric Power Development Co Ltd.

Bi-arah / dua arah gantry crane: 2 × 1250kN

1 set

4

Proyék Simpang Navigasi Lize Fase I

Chongqing Jialing Walungan Lize Avionics Development Co Ltd.

Gantry bango hiji arah: 2 × 2000kN

1 set

5

Stasion Tenaga Air Vietnam YEN SON

Kakuatan Cina Guiyang Survey sarta Desain Institute Co Ltd.

Bango gantry dua arah/dua arah: 2×1250kN/2×160kN

1 set

6

Waduk Huangshipan

Guangdong Water Conservancy and Hydropower Third Engineering Bureau Co. Ltd.

Bi-arah / dua arah gantry crane: 2 × 800kN

1 set

7

Guizhou Jiayan Hydro-simpang jeung Proyék suplai cai Guizhou kalér-kulon

Guizhou Cai Conservancy Investment (Group) Co Ltd.

Bi-arah / dua arah gantry crane: 2 × 800kN

1 set


  • saméméhna:
  • Teras: